theme-sticky-logo-alt

Dan före dopparedan

0 Comments

Imorgon är det redan julafton! Jag har efter dagens flygning till Amsterdam kommit hem precis i tid för att hinna se Victoria’s Secret Fashion Show 2015 och har nu packat och fixat inför avfärd mot Stockholm imorgon. Jag får vänta tills alla flighter har avgått (eftersom jag har standby) och köra så fort vi blir released (vilket alla som har standby brukar bli på julafton). Sen är det familjemys, Kalle Anka och julmat som väntar! Efter fem timmars bilfärd såklart.

Trots att vi inte ger julklappar i vår familj längre (förutom i julklappsleken) så blev det lite julklappsinslagning igårkväll efter jobbet då båda mina systrar och min pappa alla har katter och mamma har hundar, och de ska ju alla få något. 🙂

Jag ska göra en årsresumé i mellandagarna så stay tuned. Önskar er en god jul!

jul chihuahua
Förra julen med lilla Dexter. <3

Previous Post
Update
Next Post
Nygaddad

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0