theme-sticky-logo-alt

Dag 4 av 5

2 Comments

Så var fjärde och näst sista arbetsdagen för denna period i Aalborg avklarad. 20 leg (flighter) gjorde och fem kvar imorgon innan det är helg och party time…

Just nu ligger jag och Jonna (som flyger med mig hela slingan) i min hotellsäng och tittar på film. Det blir ett litet träningspass i hotellets gym imorgonbitti innan hela besättningen går ut på stan för en brunch tillsammans.

När man har så korta leg som vi har haft denna vecka så får man använda sig av sin flygvärdinneförmåga att inhalera sin mat så fort man får en minut över. Jonna tog en (inte så smickrande) bild av mig när jag kastade i mig min proteinpudding under climb (när flygplanet är på väg upp mot sin cruising altitude). Ätandes stående i uppförsbacke…

 flygvärdinna 

Previous Post
Ållan 
Next Post
Språkresor

2 Comments

 • February 3, 2016 at 2:44 pm
  Therese

  Hej! Jag ska snart börja jobba som flygvärdinna, också för Norwegian men under kursen har vi fått höra att man måste ha håret uppsatt i en knut el. liknande om det är långt (över 30 cm), jag har lika långt som dig ungefär men ser att du oftast har det i en tofs?

  Reply
  • February 5, 2016 at 12:34 am
   Flygvärdinnan

   Hej Therese!
   Grattis till jobbet! Va kul att vi ska bli kollegor!
   Ja, det stämmer att man måste ha håret i t.ex. knut, svinrygg eller fläta om det är längre än 30cm. Och det är definitivt mitt. Jag brukar faktiskt ha fläta och släppa ut det i en tofs när jag tar bilder för att jag tycker det ser finare ut. Och när jag t.ex. kör till jobbet har jag det i tofs och väntar med att fläta det tills jag är framme för annars blir flätan så rufsig mot nackstödet.
   Jag kanske inte är den bästa förebilden när det kommer till just tofsen så lyssna på uniformsreglementet. 😉

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0