theme-sticky-logo-alt

Dag 1 i LA

0 Comments

Jag kunde inte hålla ögonen öppna igårkväll och somnade nästan med mobilen i handen. Dessvärre vaknade jag även vid 5AM och kunde inte somna om utan låg vaken och såg hur rummet gick från nattsvart till morgonsol.

När Jonna sedan äntligen vaknade vid 7:30AM gick vi och åt frukost på Flake på 5th and Rose. Efter frukosten åkte vi och hike:ade med Jonnas syster, hennes man och deras dotter (det är dem vi bor hos). Det var jättevarmt och jag brände mig trots att jag smort in mig med spf 30. 

Nu på kvällen har vi haft några vänner över på BBQ i trädgården. Vi har även packat om våra väskor för imorgon åker vi till Hawaii!

   

    Citronträd i trädgården!

       

Previous Post
Dreamliner
Next Post
Good morning LA!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0