theme-sticky-logo-alt

Crazy crew

0 Comments

Efter en trevlig tur till Paris med fab crew sitter jag hemma i sängen med datorn och går igenom de idéer och låtar vi fick ihop i studion i torsdags. Det ska bli spännande att se hur långt man kan ta detta… Stay tuned!

Jag har tyvärr vänt på dygnet och är alldeles för pigg just nu för att kunna somna. Det är kanske en fördel när man har sen arbetsvecka, men det vore skönt att komma upp i tid så jag hinner träna innan jag kör till Kastrup imorgon igen. Jag slutar tidigare imorgonkväll (redan 20:15) och det brukar vara ganska ovanligt att sluta vid den tiden om man jobbar kvällar.

På torsdag när jag är ledig igen åker jag till min hemstad; Visby! Jag är ju född och uppvuxen där och har fortfarande de flesta släktingarna kvar på ön, men tyvärr är det tre år sedan jag var hemma och hälsade på. När jag var yngre var vi där varje jul och sommar från det att vi flyttade till Stockholm när jag var tio år. 

Jag ska dit med Nathalie och vi stannar torsdag till söndag. Min mamma har en lägenhet i innerstan (som det kallas innanför ringmuren) där vi ska bo. Och så är väl stan fylld med stockholmare just den veckan… Det är vanligtvis då vi gotlänningarna brukar fly från stan, men för en gång skull ska jag uppleva Stockholmsveckan i Visby!

crew Fab crazy crew!

Previous Post
Söndag
Next Post
Weekend i Wisby

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0