theme-sticky-logo-alt

Chillout

0 Comments

Jag sitter och slappar i soffan och njuter av att vara ensam en stund. Jag har alltid så mycket för mig att jag sällan är ensam hemma (och faktiskt har tid att njuta av att bara sitta och göra ingenting). Jag har bakat scones (gjorda på banan, ägg, kokosmjöl, sojamjöl, fiberhusk och bakpulver) och bryggt en stor kanna te medan jag tittar på film och myser i min onepiece. En perfekt söndag med andra ord!

Jag upptäckte att det inte fungerar att kommentera på bloggen, men jag får många mail med frågor så det kanske är dags för en frågestund snart igen. Det var längesen jag hade det, och det var väldigt populärt när jag bloggade anonymt. Då blev det självklart endast frågor om flygvärdinneyrket eftersom jag inte kunde svara på frågor om mig själv, men nu vet ni ju vem jag är och att jag gör mer än att bara flyga. Har ni frågor om allt som rör flygvärdinnor, flygbranschen, o.s.v. kan ni alltid kika under kategorin “Att bli flygvärdinna” eftersom jag som sagt redan har besvarat många frågor redan. Jag svarar självklart på era frågor via mail om ni inte skulle hitta svaret, men det brukar ta tid tyvärr.
Jag har även upptäckt att min bloggdesign trycker ihop all text, så det har inte något att göra med att jag inte kan dela upp text i paragrafer. Det blir dock lite jobbigt att läsa tyvärr! Ska försöka fixa det.
Och en sista sak jag har upptäckt är att alla bilder man tar i “selfie-mode” med mobilen (alltså med kameran med framsidan på iPhone) blir jättekorniga, medan de bilder man tar med den vanliga kameran på baksidan brukar bli ganska skarpa.

Imorgon ska jag ta tag i vardagen igen med träning, cellprovstagning, skicka fakturor och posta brev till Skatteverket. Men resten av kvällen ska jag bara va!

(null)

(null)

Previous Post
Godmorgon söndag!
Next Post
Hört i båset

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0