theme-sticky-logo-alt

Cheers to the weekend

0 Comments

Ja, vad ska man säga… Det är kaos i världen känns det som och flygbranschen är såklart hårt drabbad. Mina gamla pilot- och flygvärdinnekollegor på Norwegian och vänner på SAS har fått känna av det mer än mig, men självklart är jag ändå orolig.
Även på andra plan är man påverkad. Skolan är till exempel stängd imorgon så vi kommer få föreläsningen via webinars online, och de fyra gig jag skulle ha haft för Porsche från idag t.o.m. söndag har blivit inställda.
Jag är inte rädd för att bli sjuk, men jag är rädd för hur detta kommer fortsätta påverka mig och såklart resten av världen. Man får tänka positivt och hoppas att detta snart är ett minne blott och allt är återställt till det normala!

Så från att ha fyra upptagna dagar har jag nu helt plötsligt all tid i världen. Det får bli träning och Bachelor-final med Sanna, sen får vi se vad som händer.

Jag väntar fortfarande på att bloggen ska fixas, men under tiden har jag fått massa motivation och inspiration att ta tag i det när det väl är igång. I skolan läser vi just nu om sociala medier och marknadsföring och det har gett mig en nytändning för bloggandet och att ta tag i instagram (@flygvardinnan.se om ni inte redan följer mig där).
Cheers for that!

Previous Post
Idrottsgalan
Next Post
Äntligen!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0