theme-sticky-logo-alt

Cheat meal-spårat

0 Comments

Igår var det lördag så jag fick ha en efterlängtad cheat meal. Jag hade sett fram emot att få äta brunch med Sabina och Marcus hela veckan, men tyvärr så spårade det är ett ur för mig. Jag åt så mycket så jag fick ångest! Idag får jag sota för det och äter bara ägg, kvarg och proteinshakes. Jag körde ett extra hårt benpass i gymmet nu också och ska lägga mig ute på ängen för att få lite sol innan den går i moln för dagen.

Imorgon börjar arbetsveckan och det är eftermiddags-checkin som gäller för mig hela veckan. Det brukar vara lättare att kombinera med träningen faktiskt.

På lördag har jag ett gig på Beach Club (om det är bra väder) så det är en vanlig Svensson-vecka med måndag till fredag-arbete (plus lördagens gig då). Skönt faktiskt! Jag ska dessutom ha övernattning i både Stockholm och Malmö (för första gången) denna period. 

Nu väntar solen på mig!

 träning 

Previous Post
Keep going
Next Post
Crew life

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0