theme-sticky-logo-alt

Charter

1 Comment

De flesta har säkert någon gång varit på chartersemeter på GranCan, Mallis eller liknande. Ofta är det mycket alkohol involverat under semesterdagarna och alltid finns den där jobbiga personen som inte vet när man ska sluta dricka.

Som flygvärdinna flyger man ner dessa personer till sin destination och på charterflygningar är alltid humöret på topp! Dessa flygningar är i nio fall av tio superroliga och passagerarna är pratglada och skämtsamma, precis som det ska vara. Men redan på flyget/flygplatsen kan det ibland bli för mycket av det goda (alkoholen det vill säga). Kommer en passagerare ombord som är alldeles för full har vi rätt (och skyldighet!) att avvisa denna person, då det finns risk att han/hon kan bli en s.k. unruly passenger* eller försvåra en evakuering vid en nödsituation.

Visste ni även att vissa länder inte släpper in berusade människor? Och blir man avvisad när man ankommit är det bara att ta samma flyg tillbaka hem igen. Tänk på det nästa gång ni ska ut och resa.

*unruly passenger – en passagerare som på något sätt ställer till med bråk eller försvårar flygvärdinnornas arbete och utsätter personal och andra passagerare för fara

Previous Post
Gone flying
Next Post
Flygvärdinnan på vift

1 Comment

  • February 26, 2011 at 11:47 am
    Leann Virtanen

    The best website for relevant details on this niche !!…

    Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0