theme-sticky-logo-alt

Build your dreams

0 Comments

Idag blev det en nyttig lunch på Ginger Hälsobar med Camilla och Rebecka och nu på vägen hem passade jag på att fixa naglarna.

Blir direkt till gymmet så fort Jack kommer hem. Kommer sakna att ha så nära till ett gym när vi väl flyttar! Man har ju absolut ingen ursäkt när det tar knappt en minut att gå ner till källaren och man har ett fullt utrustat gym därnere!

Jag “bygger” just nu på mina framtidsplaner genom att komma i form. Som PT tycker jag att man ska vara i så gott som superform, dels som motivation för sina klienter men även för att vem är jag att säga åt någon att äta och träna rätt när jag inte gör det själv? Och sen ska självklart allt göras med måtta. Jag tränar inte bara för att få en superbody utan även för att jag ska kunna unna mig då och då.

Jag har precis startat upp ett instagram-konto för min personliga träning/kostrådgivning. Hemsida kommer snart också förhoppningsvis. Följ mig på @pt_lee_ljungberg (och för min blogg på @flygvardinnan.se).

Previous Post
Vi ska flytta!
Next Post
Ny arbetsvecka

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0