theme-sticky-logo-alt

Bring home the bacon

0 Comments

Efter att ha jobbat två veckor och endast varit hemma tre dagar har jag hoppat in och jobbat extra. Så är det när man älskar sitt jobb (och behöver lite extra cash, haha!). Jag hade egentligen massa planer under denna vecka, men fick avboka och omboka till nästa. Tur att man har ledigt två veckor i rad! Kände mig inte så glad över att åka ifrån Jack igen, men han är väldigt förstående, speciellt när jag “bring home the bacon”. Haha! Och när jag är hemma på måndag igen har jag träffat honom 3 av 21 dagar de senaste tre veckorna… Vi fick iallafall en superromantisk alla hjärtans dag tillsammans kvällen innan jag åkte. Det var faktiskt den första Valentines-dejt jag någonsin varit på.

Nu sitter jag här i ett ganska varmt land och ska snart gå ner och äta lite frukost och sedan till hotellets gym för att träna lite innan jag ska ut på promenad med kollegorna. Vi är två flygvärdinnor med på denna flight vilket inte händer ofta, men det var anledningen till att jag hoppade in och jobbade extra.

Jag fick väldigt goda nyheter igår och jag ska berätta om dem på måndag eller tisdag. Det gäller det jag nämnt tidigare och inte ville jinxa (och det vill jag fortfarande inte så det är därför jag berättar om det snart).

Previous Post
Va inte en blockerare!
Next Post
Frukostar

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0