theme-sticky-logo-alt

Breakfast in bed

0 Comments

Idag unnade jag mig själv en ordentlig sovmorgon. Jag vaknade med halsont så det fick bli färskpressad juice till min standard-gröt och äggmacka.
Min tv är på lagning (den gick ju sönder när en hylla ramlade ner på den, remember?) så jag sitter framför tv’n i sängen istället. Ska hämta min gamla lilla tv som Jonna lånat ett tag men inte använder längre. Måste hämta min dator och dj-utrustning idag också.
Ska egentligen träna ikväll med Sabina, men får se hur halsen känns under dagen… I vilket fall som helst så ska jag träffa Erika ikväll. Och imorgon börjar jobb igen! Fast det blir en arbetsvecka på sex dagar så kommer den kännas kort för det är bara korta flygningar (och två standbyer).

IMG_5322.JPG

Previous Post
Julgranspåklädning
Next Post
Pre workout

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0