theme-sticky-logo-alt

Borta bra, men hemma bäst

0 Comments

Äntligen kom jag hem igår efter två veckor på resande fot i jobbet. Det har dock varit många flygningar och övernattningar runtom i världen, så det känns ändå som att tiden flugit iväg (haha!). Det är dock sant att “borta bra, men hemma bäst”, speciellt när man bara vill hem till sin pojkvän och fortsätta fixa med vår fina lägenhet.
Så därför vaknade jag tidigt imorse och kunde inte somna om eftersom jag har planerat att åka och köpa det ena och det andra till lägenheten idag. När jag får inredningsplaner, affärsidéer eller liknande på huvudet kan jag inte sova!

De här dagarna innan avresa till Peru och två veckor till på resande fot är fullspäckade. Men det är bara kul! Tack och lov är jag ledig i fem veckor nu (min “sommarsemester”) så jag har tid att fixa och dona här hemma igen när jag kommer hem, plus en massa annat som är inplanerat då.

Jag har varit på soligare breddgrader nu under arbetsveckorna så den fina solbränna man hade från i somras och hade börjat försvinna är påfylld igen. Det är verkligen på väg att bli höst hemma (okej, kanske inte höst riktigt än, men definitivt kallare). Jag måste säga att det känns liiite mysigt, även om jag inte var riktigt klar med denna underbara sommar vi har haft i år. Då är det skönt att man som flygvärdinna får komma iväg till solen ändå!

flygvärdinna

Previous Post
Mental resa
Next Post
Mot Peru!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0