theme-sticky-logo-alt

Blondes have more fun

0 Comments

Hur länge kan det regna egentligen? Det har hållit på hela dagen och inte ens nu när jag ska promenera ner till gymmet kan jag lämna paraplyet hemma.
Jag har blivit ganska duktig på att promenera ner till stan nuförtiden, dels för att vara lite miljövänlig och dels för att spara parkeringspengar. Men framförallt för att få den lilla extra motionen det ger att gå de ca 15 minuter det tar hemifrån mig ner till stan. Fast idag var det inte så kul att gå när jag skulle ner till ett möte på NyföretagarCentrum. Efter det två timmar långa mötet, som var mycket givande, gick jag till via sjukhuset hem för att hälsa på Ruta på BB. Deras lilla Mira föddes igårkväll! Hon var bedårande söt (inte alla nyfödda som är det) och sov hela tiden.

Dags att fälla upp paraplyet nu igen då för att möta upp Sabina och köra lite gym innan hennes danspass. Vi fick en massa dansande gjort i lördags också när hon, Marcus, Sanna, Jonna och jag var ute. Blondiner har helt enkelt roligare!

 

IMG_6168.JPG

IMG_6075.JPG

Previous Post
Två månader kvar
Next Post
Insomnia

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0