theme-sticky-logo-alt

Bloggevent

0 Comments

Jag är nyss hemkommen från Malmö där jag var på ett bloggevent som jag och några andra skånska tjejer var inbjudna till. Det var trevligt att träffa några andra bloggare, att få höra vad de skrev om, vad som inspirerade dem och vad målet med deras skrivande är. Något jag definitivt insåg är att jag ska börja använda min Canon systemkamera som ligger hemma i en byrålåda och endast följer med på långresor. Den införskaffades för bloggens skull, men det är ju så lätt att bara ha mobilen med sig istället.

Under eventet fick vi information om olika företag som samarbetar med PR-byråer för att nå ut till fler genom just bloggar. Det var intressant att höra hur stort det har blivit med bloggar och andra digitala kanaler.

Jag har ju hamnat i någon supermotivations-period när det kommer till träningen, och nu med ny inspiration från eventet och med kursen jag läser så ska jag lägga i en högre växel gällande bloggen också. Jag ska först och främst se till att såna irriterande buggar som att all text trycks ihop i en och samma paragraf (det är inte jag som gör det!) fixas – igen. Jag ska se till så att det ska kunna gå att lämna kommentarer och att man ska kunna ladda in fler inlägg utan att behöva gå in på varje inlägg var för sig för att kunna läsa hela eller se bilder. Jag har sagt att jag ska fixa det innan, men det är inget jag är särskilt duktig på så jag ska hitta någon som kan hjälpa mig.

Mycket inspiration på G så stay tuned!

   
    Goodiebags! Visar senare vad som var i.

  Typiska bloggare? 🙂 De andra tjejerna var duktiga och hade med sig lite bättre kameror.

Previous Post
Update och irritationsobjekt
Next Post
Goodie

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0