theme-sticky-logo-alt

Blod, svett & tårar

0 Comments

Jag har knappt varit hemma den senaste tiden, och när jag väl har varit det så har jag typ bara packat om resväskan och hunnit med mina pass i gymmet. Men jag älskar mitt busy life!!!

Idag har jag varit i Stockholm över dagen för att fixa två olika visum. Är på väg hem nu och tro det eller ej, men imorgon har jag inget annat planerat än två träningspass (ett cardiopass på morgonen och ett gympass med min coach på kvällen). Jag ska verkligen försöka att bara ta det lugnt och njuta av att vara hemma, men jag måste även fixa lite musik då jag har tre (!!!) gig denna vecka och två nästa. Så kul!

Jag var på “studiebesök” i Alingsås i lördags med coachen och såg junior/veteran-SM i bikinifitness. Så taggad jag har blivit efter det!!! Det är ju mindre än tio veckor kvar nu till min tävlingsdebut på Luciapokalen! Och bara en vecka efter det kör jag ju Decembercupen också…

 coach  Jag och coachen flexar i gymmet under ett pass.

mm sports På SM i lördags med min team-hoodie. Jag är officiellt nu en MM Sports Team-atlet!
 bikinifitness  
bikinifitness atlet Snacka om att jag går in med blod, svett och tårar inför tävlingarna. Tårarna är förhoppningsvis glädjetårar när jag nått mitt mål!

Previous Post
To travel is to live
Next Post
Team athlete

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0