theme-sticky-logo-alt

Big news

0 Comments

Jag har något stort, något jättestort, att berätta. Men jag avvaktar lite och låter er hållas lite. 😉 Jag lovar att det är riktigt stort (för mig och mitt liv iallafall) och att det kan va intressant att höra om. Jag ska först berätta för mina vänner (de allra närmsta vet redan) och smälta nyheten själv. To be continued!

Just nu sitter jag i soffan och äter dagens sista måltid som består av 250g kvarg och 250g blåbär som jag (för att få lite variation) har mixat medan blåbären fortfarande var frysta så det blev en god sorbet. Vem sa att det behövde vara tråkigt att äta enligt kostschema?!

Imorgon är det sista arbetsdagen eftersom jag har en semesterdag på lördag. Imorgonkväll ska jag hem till Ted och Antonia där de har anordnat lite middag och fest för några vänner. Ska bli kul att komma ut och göra något för det känns som att jag inte har kommit ut så mycket under sommaren. Tack och lov har vi hela juli och augusti kvar och då hoppas jag kunna få lite sol (och en solbränna åtminstone). Jag har även så mycket nya fina sommarkläder som behöver användas. Jag har mest gått runt i träningskläder (eller i myskläder när jag åkt hem till Sabina och Mac för våra Game Of Thrones-kvällar).

Jag beställde förresten min tävlingsbikini igår! Den är så fin och med massa bling på! Det kommer dock dröja innan jag får hem den, men jag har ju några månader kvar till tävlingen. Ska hitta ett par skor också bara…

 möhippa Hade ingen roligare bild så hittade en från min systers möhippa i maj.

Previous Post
Be proud of who you are
Next Post
5 dagar ledigt

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0