theme-sticky-logo-alt

Beach day & sommarsemester

0 Comments

Jag har inte hunnit med så många stranddagar som jag önskat än detta år, trots att vädret varit bra. Och så blev det ju plötsligt lite kallare, men förhoppningsvis kommer det vara både varmt och soligt resterande del av sommaren. Speciellt nu när vi har tio minuters promenad ner till Gröningen och havet!
Vi ska faktiskt inte ta någon sommarsemester eftersom Jack bytte jobb för ungefär en månad sen (och då kommer få obetald semester), men vi har några mindre planer att se fram emot. I juli ska vi t.ex. först till Göteborg för att se Ed Sheeran onsdagen den 11:e (Jack fick biljetter av mig i julklapp) och sedan stanna på spa-hotell där över natten. Dagen efter tänkte vi passa på att gå till Liseberg innan vi sedan kör direkt till Stockholm för på fredagen åka på Tallinn-kryssning för att fira pappas 60-årsdag (han fyllde ju år i april). Det ska bli trevlig att träffa familjen, släktingar och vänner från Gotland man inte sett på länge!

Vi ska även hinna med några dagar i Visby och på Fårö i sommar. Jack har ju fortfarande inte varit på min kära hem-ö och sett vart jag kommer ifrån! Vi bokade först vecka 32, men kom på att då är båda mina systrar, deras pojkvänner och kompisar nere för Medeltidsveckan och då kommer lägenheten vara full. Så vi får hitta ett nytt datum!

Previous Post
Flygförseningar
Next Post
Ed Sheeran

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0