theme-sticky-logo-alt

Beach Clubs årliga sommarfest

2 Comments

Jag kom nyss hem från lite mingel på Beach Club Gröningens årliga sommarfest. Förrförra året spelade jag där på sommarfesten och de senaste två åren har jag varit där när det varit abonnerat för VIP under de två första timmarna. Sabina följde med i år, men eftersom hon skulle köra till Kastrup för en sen airport standby ikväll och jag gå hem och lägga mig för att checka in 05:05 imorgonbitti så passade det bra att gå när dörrarna öppnades för allmänheten.

Jag blev ombedd att spela där imorgonkväll så jag hoppas jag klarar mig på min airport standby imorgon så jag har gott om tid att pyssla med musik. Jag hann inte idag och igår blev jag aldrig färdig.

Så nu ska jag försöka somna fast det fortfarande är underbar sommarvärme utomhus och folk sitter på ängen utanför mitt sovrumsfönster och grillar. :/

 beach club 

Previous Post
Välkommen hem Charlie!
Next Post
Lördagsgig

2 Comments

 • July 4, 2015 at 12:14 am

  Skulle uppskatta om du kunde göra ett inlägg om håruppsättningar inom flyget, behöver lite ny inspiration 😉 tack för en bra blogg 🙂

  Reply
  • July 5, 2015 at 1:46 am
   Flygvärdinnan

   Tack för tips/önskemål Julia! 🙂

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0