theme-sticky-logo-alt

Beach body under construction 

0 Comments

Godmorgon!

Här sitter jag med min standard-morgongröt med färska jordgubbar i som jag ser fram emot varje morgon (det är bara bären som varierar). Jag ska snart iväg till gymmet och köra lite rygg och biceps. Min motivation är på topp just nu! Jag tycker det är jätteroligt med både gym och de pass jag går på för Sabina som är min kondition. Sommaren är ju snart här (bara kolla ut genom fönstret!) och för min del ska jag vara bikiniklar om bara en vecka. Jag närmar mig, men har lite kvar.

Mitt största problem är maten. Jag äter hälsosamt och ca fem gången om dagen (var tredje timme, vilket man borde). Men jag äter oftast för mycket! Jag älskar mat och fortsätter ofta äta fast jag är mätt bara för att det är gott. Och även om det är bra mat så ska man ju inte äta för mycket av det goda. Så det har jag dragit ned på den senaste tiden och börjat se lite resultat nu.

Något som hjälpt mig att äta mindre är att dricka mycket vatten, speciellt innan varje måltid. Samt att ta en paus innan jag lägger upp mer mat på tallriken. Oftast hinner man då upptäcka hur mätt man är.

  Dagsformen.

Previous Post
Tjejkväll
Next Post
Lördag

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0