theme-sticky-logo-alt

Be proud of who you are

0 Comments

Förlåt för dålig bloggning! Dagarna har bara flugit förbi och mest bestått av träning, meal prep, jobb och att försöka hinna träffa mina vänner. Jag gick även på en detox (enligt min coach order) förra veckan för att känna på hur hårt det kommer bli inför tävlingen i höst. Jag levde på 800kcal om dagen samtidigt som jag jobbade, gjorde mitt sista prov i kostrådgivningen, hade två gig (ett i Halmstad och ett i Nässjö) samt sov alldeles för lite för att jag även skulle på Mikaelas möhippa i lördags. Bad combo när man lever på så lite kalorier, men jag klarade det för jag är superwoman!

Idag hade jag min första hemmastandby på länge och jag klarade mig. Så jag har haft tid att vila, göra massa matlådor och köra ett extra hårt pass i gymmet. Imorgon checkar jag inte in förrän 07:50 så jag ska hem till Sabina och Mac snart för lite Game Of Thrones (vår tradition). Med mitt nya kostschema får jag äta mer kalorier än jag gjort på två månader och jag får dela upp vissa måltider för att orka äta allt. Det är intressant att se hur kroppen reagerar på förändringarna och den mentala utmaningen börjar faktiskt bli en utmaning nu.

Hela juli är fullspäckat när jag är ledig och just nu längtar jag till lördag då jag och Nathalie ska på Summer On i Båstad och vecka 29 när vi ska till Visby. Och däremellan är det en massa annat roligt som händer. Utöver all träning då…

För att peppa mig själv har jag unnat mig lite nytt, bland annat ett par egendesignade Adidas Superstar i vitt och guld. Med mitt DJ-namn på. För man ska vara stolt över den man är, down to every detail!

 adidas superstar 

Previous Post
Tadaaa!
Next Post
Big news

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0