theme-sticky-logo-alt

Banana

0 Comments

Det blev en lång arbetsdag i torsdags och jag var helt slut när jag kom hem, och igår hjälpte jag Jonna att flytta och Ikea-shoppa hela dagen så tyvärr blev bloggen än en gång lidande!
MEN!!! Jag har nu en lösning på det: mobilbloggning! Jag vet att detta inte är nytt och att jag kunde ha tänkt på det tidigare, men med min iPhone har det varit omöjligt. Det har varit ett riktigt catch 22-moment eftersom mobilen har varit för full för att kunna uppdatera till iOS 7.1 som behövs för att kunna ladda ned wordpress, och min Mac har varit för full för att kunna ladda ned senaste iTunes-versionen som behövs för att kunna uppdatera till iOS 7.1 och överföra alla överflödig bilder och göra plats på mobilen… Och bla bla bla.
Och lösningen? Jag har fått en helt ny guldfärgad iPhone 5S av min älskade pojkvän!!! Nu ska jag bara sätta igång den också…

Till en helt annan sak nu. Har ni sett att man nu nominerar sina vänner på instagram att lägga ut fem vardagsbilder? Jag blev nominerad av en kompis och trots jag är lite anti sånt så tänkte jag visa min annorlunda vardag som flygvärdinna, och det här var första bilden:

flyg
Idag hade vi en banan ombord…”

Previous Post
SPU
Next Post
Nails Deluxe

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0