theme-sticky-logo-alt

Back to basics

0 Comments

Jag är så taggad på att komma hem på måndag för kommande lediga vecka är fullspäckad av roliga saker som väntar! Jag har minst fyra dagar med träning tillsammans med Sabina (yoga och dans), middag med vänner och alla hjärtans dag! Jag har aldrig firat alla hjärtans dag tidigare med en pojkvän, men för några dagar sedan sa Jack att eftersom jag fyllt år och vi inte har setts eller firat det än tyckte han vi skulle slå ihop alla hjärtans dag och min födelsedag i år.

Jag är också supertaggad på att komma hem och fortsätta mina nya kost- och träningsrutiner som jag varit duktigt och följt noga under mina två veckor på resande fot. Vilket egentligen alltid är svårare när man inte är hemma och har tillgång till sitt eget kylskåp och gym, men jag har lyckats väldigt bra nu. Just nu sitter jag mätt och belåten efter en hotellfrukost tillsammans med piloterna och har precis knaprat ett koffeinpiller som börjar kicka in. Ska gå till gymmet och en stund och köra axlar och mage, sen ska jag gå en långprommis med kollegorna. Så har mina förmiddagar sett ut nu när vi inte har haft flygningar. Efter gymmet går jag till mataffären och köper en sallad med antingen linser eller quinoa plus kyckling eller räkor. Sen har jag suttit på mitt rum en stund och läst igenom mina PT-böcker, FaceTime:at med Jack när han slutat jobba och sedan gått ut och ätit middag med piloterna.

Något jag dock inte gjort och faktiskt behöver göra när jag är hemma igen är att gå på lite yoga, så det är skönt att jag har det inbokat nu. Precis som med all träning försvinner det om man inte håller det igång och jag blir stel och smidig som ett kylskåp när jag inte har yogat. Men så fort man börjar igen kommer det snabbt tillbaka.
Jag hittade bilder från när jag, Sabina och Jennie var på träningssemester i Turkiet och körde morgonyoga varje dag i soluppgången vid havet. Så underbart!

träningsresa

Previous Post
Travel tips
Next Post
Va inte en blockerare!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0