theme-sticky-logo-alt

Back in the air

3 Comments

Efter över ett år sedan min senaste flygning satt jag helt plötsligt där ombord på en privatjet i uniform igen. Tack och lov var första flighten en ferry flight (tom flygning) för tårarna rann under takeoff! Så lycklig var jag att få vara uppe i luften igen! Hur många kan säga att de älskar sitt jobb så mycket?!
Men allt är inte back to normal tyvärr… Jag har inte fått tillbaka min anställning utan jobbar än så länge bara frilans för mitt gamla flygbolag. Men jag är bara tacksam att det nu redan blivit två flighter och förhoppningsvis fler snart.

Under tiden får jag göra vad jag kan för att ha en inkomst, och jag har aldrig varit den som är för fin för ett jobb (även om mitt älskade flygvärdinnejobb innebär top of the line service!). Så just nu gör jag allt från att arbeta som corona-testare till att åka ut på lanseringsturnéer för nya produkter (det är iallafall inom eventbranschen!). Jag har även fått en projektanställning inom tv i mitten av augusti, och det ser jag fram emot!
Så i väntan på att jag kanske en dag får mitt älskade jobb tillbaka är jag öppen för nya möjligheter!

Previous Post
Graduation
Next Post
Jag har fått mina vingar tillbaka!

3 Comments

 • July 11, 2021 at 8:11 pm

  Heja dig! Håller tummarna att du är tillbaks snart. Tycker precis som du att man får ta de jobb som erbjuds även om det inte är drömjobbet. Känns som om just folk i flygbranschen är så otroligt tacksamma för sina jobb i allmänhet.

  Reply
  • September 15, 2021 at 2:54 pm
   Flygvärdinnan

   Tack snälla Pilla! Jag håller verkligen med! Och äntligen fick jag det. 😀

   Reply
 • July 24, 2021 at 4:11 pm
  Alexander

  Fantastiskt ! Skål Flygvärdinnan ?
  Alexander

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0