theme-sticky-logo-alt

Back in the air

1 Comment

Det var inte det lättaste att vakna 03:30 imorse, men med jättetrevligt crew och en lagom lång dag (Pisa t/r sen till Aalborg för övernattning) så gick det ändå smidigt.

När vi kom till hotellet gick jag och Sofia och bytte om sen tog vi en tur på stan. Efter några butiker satte vi oss i solen med en varsin juice från Joe & The Juice och pratade världsproblem. Vid 18:00 träffade vi även upp Linn och åt all-you-can-eat-sushibuffé. Nu har jag bäddat ner mig i hotellsängen och kollar film innan det är dags att somna. Taxin hämtar oss 06:00 imorgonbitti.

Jag insåg hur mycket jag saknat Visby och Gotland efter att inte ha varit där på tre år så jag funderar på att åka dit igen om det finns tid i sommar. Isåfall bara för att slappa och umgås med mamma. Och bara om det är soligt! Det är ju så lätt att ta sig från Helsingborg till Visby via Ängelholms flygplats!

 flyg  När vi flög hem med Kullaflyg/Gotlandsflyg igår.

visby Utsikten när vi åt sista lunchen igår på Rosengården.

Previous Post
Kallis Pink Party
Next Post
BBQ

1 Comment

  • July 20, 2015 at 8:41 pm

    Hej.
    Jag visste inte om att det går flyg mellan Ängelholm och Visby. Tror vi ska ta och flytta allt flyg från Halmstad till Ängelholm. Snart går ju tåget förbi flygfältet. En lite station skulle då vara toppen. Det är bara en liten spåning in i framtiden dock. Ha de gött i Wiseby.
    /Janne

    Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0