theme-sticky-logo-alt

Back in the air

0 Comments

Så var uniformen på igen! Efter 22 dagars semester checkade jag in igen och började min första arbetsdag med att flyga med ingen mindre än Jonna! Två och en halv vecka tillsammans i USA och vi blir inte av med varandra. 😉 Vi ska flyga ihop på måndag också. Vi är ju båda kabinchefer så det är väldigt sällan vi flyger ihop. Idag gick jag higher (alltså som kabinchef) och på måndag får Jonna göra det.

Vi spenderade vår lördagkväll i en aluminiumtub som hade Catania som destination. Och sen tillbaka igen till Köpenhamn såklart. Nu ska vi bara köra hem till Helsingborg också.

Eftersom jag hade min privata fotograf med mig (Jonna) tog vi lite bilder “in action” för att ni ska få se lite av en flygvärdinnas vardag. Städpersonalen i Italien ville också ta en bild med mig och Jonna så The Swedish Girls Duo syns väl på någon italiensk mans Facebook inom kort.

 Dagens fantastiska crew i Catania: moi, Roberth, Jonna och Camilla.
 Multitasking: briefa och göra klart videon samtidigt. 
 Pucker up! Bättrar på läppstiftet innan servering.

 Så här (o)glamouröst ser det ut när vi sitter och äter i vårt galley. 

  Mys i aft galley!

Previous Post
Bling
Next Post
Getaway

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0