theme-sticky-logo-alt

Back in Stockholm

0 Comments

Idag fick jag flyga upp till Stockholm igen då jag ska arbeta härifrån mina tre sista arbetsdagar innan semestern. Sen är det ju Summerburst på fredag och lördag!

Jag har de senaste två veckorna kluddat fram och tillbaka med DS Trademark (som är företaget som håller PT-utbildningen i Dubai som jag skulle gå). Jag har fått veta att Dubai-kursen är inställd och att vi som anmält oss nu får gå kursen hemma i Sverige vid annat datum. Det stora problemet för mig är ju att jag tagit semester för att kunna gå denna utbildning och det är för sent att lämna tillbaka den då juni-rostern (schemat) redan kommit. Och jag har inte mer semester att lägga på nytt kursdatum.

Efter mycket om och men och dåliga svar via mail har jag nu fått hoppa på en kurs som började i Göteborg igår. Men jag jobbar ju denna vecka så jag får börja den 13:e och ta igen första veckan som jag missar vid ett annat tillfälle. Inte nog med det så måste jag nu stå för eget hotell (det ingick annars i priset i Dubai, precis som frukost, middag och transfer), samt resan. Och när jag fick adressen till kurslokalen så verkar den ligga utanför centrala Göteborg och närmaste hotell är 15 minuter med bil därifrån. Och då pratar vi ett skrutthotell ännu längre bort från centrum.

Jag har ju lovat att jag skulle skriva vad jag tycker om utbildningen. Den har inte ens börjat för min del, men jag är redan frustrerad och känner mig lurad på pengar. Jag ska ge det en chans dock för jag vill ju ha min PT/kostrådgivar-licens!

Nu har jag nyss kommit tillbaka till mitt hotell ute på Arlanda efter en mysig middag med mamma på Kungsholmen. Jag ska ha en kandidat på linetraining kommande tre dagar. Det blir upp tidigt imorgonbitti. Tack och lov finns det gröt på frukostbuffén! 🙂

 restaurang Utsikten från restaurangen jag och mamma åt på.

Previous Post
Crew life
Next Post
Summerburst 2016

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0