theme-sticky-logo-alt

Back in business

Det har gått snart exakt två år sedan jag bloggade sist, och då som en anonym flygvärdinna som berättade om flygbranschen och livet i luften. Men jag lovade att jag skulle komma tillbaka och den här gången gör jag det som mig själv: en fallskärmshoppande dj-flygvärdinna! Självklart är jag mer än så och det kommer ni få följa från och med idag.

Jag vet att det är många som har frågor om hur man ska gå till väga för att själv bli flygvärdinna, men tyvärr har jag inte tid att svara på alla frågor. Jag kommer fortfarande ha frågestunder, men om det är något ni undrar om flygbranschen så hänvisar jag till mina tidigare inlägg (eller under kategorin Att bli flygvärdinna) där jag svarat på massvis med sådana frågor.

Utöver mitt arbete, som visserligen utgör en stor del av mitt liv, så kommer ni få läsa om min vardag – och jag lovar att det kommer vara en massa bilder!
Så det är väl lika bra att köra igång. Jag har verkligen saknat att blogga!

flygvärdinnan
Jag i cockpit under en arbetsdag.

Previous Post
Liten bloggpaus
Next Post
Sunday morning
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0