theme-sticky-logo-alt

Back from Gbg

0 Comments

Jag kom hem från Göteborg igår eftermiddag och kände mig helt mör eftersom min förkylning blivit så pass mycket sämre. Och idag ännu värre igen! Trots det har jag tröttnat på att inte göra något nytta och bara sitta och hosta och snora så jag ska ner och joina Sabina på hennes danspass. Jag ska försöka ta det lugnt bara, trots att hennes pass är riktiga killer-pass om man tar i! Efteråt kommer Jennie hem på tjejmyskväll och hon är tydligen också förkyld. 

Jag måste bara visa en superfin Ida Sjöstedt-klänning som jag köpte på NK i Göteborg! Den kommer bli perfekt på Ibiza i sommar!!

ida sjöstedt 

Previous Post
Upper House och Moon Thai Kitchen
Next Post
ILL

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0