theme-sticky-logo-alt

Back from Bahamas

0 Comments

Det var en fantastisk kryssning till Bahamas! Tre nätter spenderade vi på kryssningsfartyget, som första dagen tog oss till Bahamas huvudstad/ö Nassau, där vi sedan tog en liten tripp till Blue Lagoon och solade hela dagen. Andra dagen stannade vi vid en ö som ägs av Royal Caribbean (namnet på kryssningsbolaget) som heter Coco Cay. Där fick fartyget lägga till en bit utanför ön och så tog mindre färjor oss in till ön där vi sedan, även där, låg och solade hela dagen. Dock hann vi med en promenad runt nästan hela Coco Cay, även om man på vissa ställen fick vada ute i vattnet eftersom klipporna var ganska vassa.

I dagens samhälle finns det ju wifi så gott som överallt, och även ute på ett kryssningsfasrtyg ute i Karibien, men dessvärre fick man betala för detta och det var väldigt dyrt, därför avvaktade jag med att blogga tills jag var tillbaka i DeLand igen. Vi fick dock tag i gratis wifi ute på mini-ön Blue Lagoon, men då hade vi bara med mobilerna så det blev endast några bilder på @Swedish_Girls_Duo-instagramkontot.

Det har blivit en massa fotande med min nya kamera jag fick i födelsedagspresent av min pojkvän, så här kommer ett litet urval:

flygvärdinnan, flygvärdinna

flygvärdinnor

 

Nähe, två bilder fick jag upp sen ville inte internet mer… 🙁 Får lägga upp dem senare.
Ha en fin dag så länge!

Previous Post
Mot Bahamas!
Next Post
MCO

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0