theme-sticky-logo-alt

Bachelor vs. Superstars

0 Comments

Jag har svävat på moln sedan jag fick veta att jag snart är tillbaka i luften på heltid! Det är en del att fixa nu innan (med uniform, visum, osv.), men jag hinner med en hel del annat också (jag har ju bollat typ fyra olika jobb under sommaren så jag kan det här med multitasking). Just nu har jag börjat renovera mitt sovrum. Jag renoverade köket och hallen under förra sommaren, och nu var det dags för nästa projekt. Jag hade tänkt lägga upp lite före- och efterbilder, men just nu är köket belamrat med sänggavel, madrass, m.m.

Jag måste passa på att berätta om ett av de roligaste jobben jag haft under sommaren! Efter min tid som teamassistent under inspelningen av Bachelor på Rhodos i våras (japp, det var den tv-inspelningen jag hade min praktik på) fick jag, tack vare mitt fantastiska kamerateam, ett nytt jobb under inspelningen av Superstars! Det blev tre intensiva veckor på Gotland där jag var del av ännu ett grymt kamerateam.
Tv och event är definitivt något jag vill göra vid sidan av flyget!

Någon som kollar på Bachelor som går på tv just nu?

Mitt team på Gotland under Superstars.
Mitt team i Grekland under Bachelor.
Previous Post
Jag har fått mina vingar tillbaka!
Next Post
En flygvärdinnas bekännelse

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0