theme-sticky-logo-alt

Awesome crew

0 Comments

Idag har jag packat det sista inför Ibiza-resan imorgon och de två klänningarna jag hade beställt hann också komma och fick plats i resväskan. Jag brukar alltid packa i sista stund, eller som mest dagen innan, men den här gången började jag lägga fram outfits redan för nästan en vecka sen! Jag ser verkligen fram emot detta!

För att avsluta en trevlig arbetsperiod flög jag med ett fantastiskt crew bestående av bl.a. två av mina favoritpiloter och en kabinchef som jag inte flyger med så ofta (eftersom vi båda är kabinchefer). Vi flög bara en tur till Amsterdam och tillbaka, men det är inte alltid man hinner skratta så mycket på så kort tid!

Just nu sitter jag med en inpackning i håret och fossingarna i ett fotbad. Jag ska ta en dusch och sen en kopp te innan jag går och lägger mig. Vi flyger med Vueling imorgon kl 13:25 med mellanlandning i Barcelona. Det är första gången jag flyger med dem. Norwegian hade tyvärr ingen avgång som passade oss annars hade det varit betydligt billigare att flyga på id-biljetter. 

Resnerverna pirrar!!!

 crew Awesome crew!!!

Previous Post
Ibiza is calling 
Next Post
Pacha

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0