theme-sticky-logo-alt

Avicii/Big Slap

0 Comments

Denna arbetsperiod har jag tre nattflygningar. Jag är inte så glad för nattflygningar… Alla sover, det finns inget att göra annat än att sitta och hålla sig vaken och man känner sig helt groggy när man slutat. Jag som sällan är sjuk brukar faktiskt åka på en förkylning efter nattflighter.

Jag har iallafall fått hotell så jag slipper sätta mig i bilen och köra hem när man är trött, så idag ska jag packa och fixa med alla matlådor och träningskläder som behövs fram till söndag.

Jag försökte sova ut idag, men jag har vaknat av mig själv vid niotiden varje morgon, även då jag var hemma från gårdagens Budapest- och Parisflygning strax efter 01:00 inatt. Får försöka ta en powernap under dagen istället!

Jag har ju fortfarande inte lagt upp bilderna från fredagens Avicii-spelning och lördagens Big Slap. Har ju sett Avicii några gånger nu och tyvärr var detta inte hans bästa gig. De DJ’s som spelade på Big Slap hade mer drag och Eric Prydz var helt awesome! Det var Miami-känsla á la Ultra precis som när han lirade där i mars! Nästan iallafall. 😉
avicii  avicii  
festival  festival  
festival outfit  big slap  
musikfestival 

Previous Post
Aldrig en lugn stund
Next Post
Hotel life

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0