theme-sticky-logo-alt

Att sjunga i bilen

1 Comment

Har ni tänkt på vad cool man kan känna sig när man kör bil och spelar sin favoritlåt på högsta volym? Det får en att gasa mer än man borde, tävla med sina medbilister och sjunga så man nästan skriker. Det roliga är att man tycker att det låter jättebra när man hör sin egen röst blandat med sångarens röst i låten, men skulle bilstereon få kortslutning så man helt plötsligt sitter ensam och skrålar vet man med all säkerhet att det skulle låta så hemskt att man skulle skämmas (även om ingen annan skulle höra).

Om jag får mötande trafik slutar jag sjunga och nynnar istället för att jag inte vill att någon ska se att jag sjunger. Stannar jag vid ett rödljus måste jag komma före alla andra som står bredvid så fort vi får grönt. I min bil, med min favoritlåt dunkandes i högtalarna, är jag huvudrollen i en musikvideo medan de andra bilisterna är statister som aldrig skulle kunna köra om mig.

När man själv ser någon sitta och sjunga med inlevelse i bilen så tycker man det ser ganska töntigt ut. Den tanken är som bortblåst när man sen sätter sig i sin egen bil och sätter på musiken igen.

Previous Post
Flygvärdinnan förr i tiden
Next Post
Roliga flygreklamer

1 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0