theme-sticky-logo-alt

Årsresumé 2017

0 Comments

Gott nytt 2018! Hoppas att ni hade en bra nyårsafton. Det brukar ju vara så mycket hets och kommersiellt tjafs inför nyår, att man måste hitta på något och göra det till en speciell kväll. Och missförstå mig ej, jag brukar vanligtvis falla för det själv och vilja planera något stort. Dock blev det inte så i år och vi var ute i alldeles försent för att boka något, men det blev en mysig kväll hemma med champagne och lite middag, sen tittade vi på fyrverkerierna vid 12-slaget. I myskläder!
Jag utlovade som vanligt en årsresumé av mitt gångna år och här kommer en summering av ett fantastiskt 2017!

JANUARI
Året startade med jobb, men jag kunde inte klaga för det var på en fantastisk destination (kan ju tyvärr inte säga vart). Jag och Nathalie spenderade en mysig weekend på Ystad Saltsjöbad och när jag kom hem var det dags att resa igen, denna gång till Dublin för att hälsa på Niosha, min gamla barndomsbästis sedan högstadiet. Vi hade inte setts på ca tio år! Ändå var det som att inte en dag hade gått, även om vi hade massor att uppdatera varandra om.
Bara någon dag efter att jag kom hem från Irland var det dags för nästa resa; till Dubai. Mamma och hennes Peter skulle äntligen gifta sig och jag och mina systrar plus deras respektive spenderade några underbara soliga dagar med bröllop och kvalitetstid.
ysbirlanddubai1dubai7dubai2dubai3dubai4dubai6dubai5

FEBRUARI
Februari började som vanligt med min födelsedag den tredje. Jag jobbade och firade med två av mina pilotkollegor. Det blev lite mer resor med jobb, där jag hann med lite lyxshopping, annars inget speciellt.
feb1feb2

MARS
Standardresan till Miami och Ultra Music Festival blev av även förra året, denna gång med Nathalie! Definitivt en höjdpunkt på året!

img_2155.jpgimg_2145.jpg

APRIL
Fler resor med jobb och förmodligen det bästa med hela 2017: jag träffade Jack! Fjärde april gick vi på vår första dejt och har i princip varit tillsammans sedan dess. Jag reste även runt lite med jobb och i mitten av månaden åkte jag till New York för första gången i mitt liv. Sanna, som jobbar för SAS, hade en flygning dit och jag följde med på ID-biljett och fick sitta i business class.

MAJ
I maj fyllde min gudson Charlie år som självklart firades med hundkalas. Jack kom till Sverige flera gånger och han fick träffa min familj.
Jag var även på räkfrossa med tjejerna.

JUNI
Jag, Jack och min yngsta syster var på Summerburst i Stockholm. Jag medverkade även i en läskig kortfilm och hade drinkkväll med tjejerna.
Vi firade midsommar ute i Ekeby hos Sabina och Mac och någon dag efter det åkte jag och Jack till Rhodos i en vecka.

JULI
Den andra juli kom jag hem från Rhodos och Jack åkte hem till England en sista gång för att lämna den brittiska militären och flytta till Sverige. Han har inte varit i England sedan dess!
I slutet av juli åkte vi till West Palm Beach och Miami.

AUGUSTI
I augusti var det mer jobb för min del (och Jack fick jobb i Sverige). Vi hann även med en kräftskiva (som i slutändan blev en räkskiva) hemma hos Rikke och Magnus.

SEPTEMBER
Under denna månad hann jag med att jobba en hel del, samtidigt som vi tog en dagstur till Danmark och cyklade runt i Helsingör och avslutade september med en campingtur i mitten av Sverige någonstans. Det var kallt, mysigt och ganska oväntat av mig att spendera en natt ute i skogen!

OKTOBER
Årets styrelseresa med min mamma och mina systrar gick till Island! Varje års resa har ett tema och 2017 års tema var “environment and sustainability”.
Lite mer jobbresor och sen testade vi en äventyrsbana högt uppe i träden i Ängelholm.

NOVEMBER
Det blev en weekend i Köpenhamn med sightseeing och Halloween-mys på Tivoli, mer jobb och ett gig för Porsche.

DECEMBER
Två gig på Statt i Karlskrona under en och samma helg, lite flygningar och sedan julbord med gamla Norwegian-kollegor. Sedan en annan höjdpunkt på året: jul i New York!

Previous Post
God fortsättning
Next Post
Gråa januari

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0