theme-sticky-logo-alt

Året regnar bort…

0 Comments

Vad hände med 2017? Drygt en månad kvar och det känns alltid som att året har gått lika snabbt när man inser att det snart är över. Det har varit ett riktigt bra år för min del dock, men vädermässigt tycker jag Sverige har varit katastrof. Jag hoppas på en vit vinter iallafall, eller att det blir snö i New York när vi åker dit över jul åtminstone. Jag får skriva min klassiska årsresumé vid nyår och gå igenom året, men det bästa har definitivt varit att jag träffat Jack, rest runt i världen och har mitt drömjobb. Det sämsta måste nog ha varit min skattesmäll som kom efter att jag slutade jobba på Norwegian och fick min sista danska lön. Med den betald nu saknas det typ bara en stor fet lottovinst!

Jag har säkert nämnt tidigare att vår plan är att spara ihop en massa pengar och resa jorden runt. Vi räknar på att spara i 2-3 år (om man ändå ska kunna leva normalt och kanske åka på sommarsemester ändå under tiden). Vi har en bok som vi ska skriva ner saker vi måste se och göra i varje land, och en annan bok som vi sen ska ha som “dagbok” så vi kan gå tillbaka och läsa om allt vi gjorde. Alla borde göra en jorden-runt-resa någon gång i livet! Om vi bor på denna lilla planet i stora universum är ju den värld att se och upplevas! Sen kan jag förstå att alla kanske inte har den ekonomiska möjligheten, men det finns ju hjälp som t.ex. Lånemäklaren.

Jag har precis börjat fundera över vad vi ska hitta på till nyårsafton. Jag är ledig och börjar jobba den första januari, men som det ser ut för tillfället har jag ingen flygning just då.
Jag har två arbetsveckor kvar under 2017 (4-18 december), så vi får se om jag ska iväg och flyga något då.
Idag ska jag träffa Mikaela och imorgon Karin, har inte sett någon av dem på evigheter. Vi ses någon gång om året (vi är busy women!) och har en liten catch up. Det är så skönt med såna vänner som man vet finns där även om man ses väldigt sällan! Utöver det har jag inte så mycket planerat för tillfället under denna vecka, men det brukar fyllas på rätt snabbt. Som sagt, jag är en busy woman!

Previous Post
Julen är här
Next Post
Dubbel-gig i helgen

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0