theme-sticky-logo-alt

April, april

0 Comments

Hej kära läsare!

Jag har absolut inte glömt er, jag har bara jobbat häcken av mig. Från och med nu så vet ni att så fort jag inte uppdaterar så är jag i luften och har inte hunnit säga hej då innan jag drar till jobbet. Eller så lever jag ut mitt privatliv, för jag har ju faktiskt ett sånt också.

Jag såg att jag hade fått några frågor som jag lovar att jag ska svara på inom kort. Jag hade även över 100 spam-kommentarer, så ibland tar det lite tid innan era kommentarer publiceras för jag måste gå igenom allt skräp som olika företag skriver i mitt kommentarsfält.

Har ni blivit lurade idag än? Det är ju faktiskt första april! Jag hade en morgontur där jag lurade passagerarna. Jag annonserade att flygtiden var 3 timmar längre än vad den egentligen var och att vi hade landat på en helt annan destination. Kanske inte världens roligaste skämt, men både jag, mina kollegor och passagerarna fick oss ett gott skratt.

Det bästa april-skämtet hade ju varit om kapten hade annonserat med panik i rösten att vi är på väg att krascha eller att vi är kapade av en terrorist. Sjukt elakt, men oj så roligt! Tänk vad lättade alla skulle bli när de får veta att det bara var ett dåligt skämt. det är sånt som får en att uppskatta livet lite mer.
Och skriverierna i tidningen efteråt skulle ge reklam ett bra tag framöver!

Previous Post
Hur man tar sig igenom airport security
Next Post
En flygvärdinnas privatliv

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0