theme-sticky-logo-alt

Almost time to fly

0 Comments

Idag blev det till att gå upp tidigt för att gå ner till stan och få barret fixat hos bästa Nathalie. Jag hade bokat en tid förra fredagen, men hon blev sjuk och vi fick omboka till idag (och hoppas att jag inte skulle ut och flyga). Imorgon ska jag fixa naglarna också, sen är det bara dags att börja packa. På onsdagkväll flyger vi till New York! Det ska bli så skönt att flyga direkt (med Norwegians fina Dreamliner).

Vi ska packa smart (försöka iallafall), men känner jag oss rätt kommer vi säkert ha med minst fem par skor som vi inte kommer använda.
Jag ska försöka lägga upp bilder varje dag då vi har googlat massa platser vi vill fota på. Hoppas hotellet har bra wifi bara…

Igår åkte vi förbi Väla lite snabbt för att Jack skulle få se sitt första Lucia-tåg. Nu har han snart fått uppleva alla svenska traditioner, det är bara påsken kvar. Jag skickade dock bilder från när jag målade påskägg i våras till honom så han vet vad han har att vänta nästa år.
Imorgon ska jag på julbord med gamla Norwegian-kollegor här i Helsingborg. Det ska bli så kul att träffa gamla ansikten igen! Och på söndag får Jack följa med för att även uppleva sitt första svenska julbord.


En bild jag tog i New York i våras.

Previous Post
Norwegian
Next Post
Time to fly

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0