theme-sticky-logo-alt

Aldrig en lugn stund

0 Comments

Godmorgon! Här ligger jag i sängen och har hemmastandby. Skönt att inte ha blivit kallad (än) eftersom jag verkligen kände att jag behövde sova ut. 

Jag har lite att fixa idag och som vanligt passar jag på att storstäda hemma när jag har standby. Imorgon är sista arbetsdagen för perioden och då är det standby igen. Jag hoppas dock på att klara mig eftersom jag och Nathalie har biljetter till Avicii’s enda konsert i Sverige i Malmö. Och på lördag ska vi på Big Slap! Jag och Nathalie har varit rätt så aktiva med först fest i Visby, sen Beach Club Gröningens årliga sommarfest och sen nu både fredag och lördag. Men jag är duktig och har matlådor med och är helt nykter (förutom i Visby när jag hade mina sista cheatdays). Plus att i lördags var vi ett helt gäng på We Love The 90’s (också i Malmö) där vi såg massa artister från 90-talet och återupplevde våra ungdomsår!

På söndag ska jag också iväg och det har med den stora nyheten jag nämnde innan att göra… Jag ska snart avslöja den. 😉

 beach club  Jag och Nathalie på Beach Clubs sommarfest.

sommarfest  we love the 90s  Hela gänget på We Love The 90’s.

groupieEn groupie med Bebbo! <3
  festival  
we love the 90s 

Previous Post
Stockholmsveckan i Visby
Next Post
Avicii/Big Slap

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0