theme-sticky-logo-alt

Akta dig för lågt flygande flygplan

1 Comment

Nu har jag fått njuta lite mer av solen. Ledsen för dålig bilduppdatering, men jag glömde kameran hemma och lämnade mobilen på hotellrummet. Det får bli på nästa stopp!

Ska börja packa ihop för snart kommer vår pickup som ska ta oss till flygplatsen. Så länge får ni akta er för lågt flygande flygplan (det är mitt motto och ledord). Det är en konstig varning då ett flygplan borde befinna sig högt uppe i luften, men ändå ska man akta sig för dem.

När jag var liten undrade jag vad den varningen betydde. Kunde ett flygplan dyka upp ur tomma intet och knuffa omkull bilen? Körde flygplanen också runt på vägarna och att man skulle akta sig för deras vingar?

Idag vet jag bättre: även de som kan nå över molnen befinner sig ibland längst ner. Och de kommer alltid från höger.

flygplan

Previous Post
Flygvärdinnan på nattstopp
Next Post
Borta bra, men…?

1 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0