theme-sticky-logo-alt

Airport standby

0 Comments

Här sitter jag och några kollegor på airport standby, alltid redo! Några har blivit utkallade, men än är vi några som klarat oss. Jag skulle behöva klara mig så jag kan handla mat eftersom min kyl är ganska tom efter Ibiza…

Igår flög jag med Jennie! Jag fick en schemaändring och blev flyttad till hennes Chania-flygning. Hon är ju sommarfågel, men fram tills igår hade vi fortfarande inte fått flyga ihop. Det var kul att se hur duktig hon var, speciellt med tanke på att detta är hennes första flygvärdinnejobb! Vi satt ju och pluggade när hon gick sin initialkurs och redan då märktes det att hon hade stenkoll.

Det är tur att vi hinner ses privat och jag är glad att vi fick flyga ihop iallafall en gång innan sommaren är slut. Vissa sommarfåglar har man inte ens sett på crewrummet!

 flygvärdinnorChania airport. 

Previous Post
Foam & Diamonds
Next Post
I <3 travel

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0