theme-sticky-logo-alt

Afternoon Tea

0 Comments

I söndags hade jag och tjejerna en mysig gettogether på Grand’s afternoon tea i Mölle. Det är så sällan vi lyckas få ihop ett datum vi alla kan ses (Sabina kunde dock inte denna dagen). Så är det när sex flygvärdinnor med sina upptagna liv ska umgås!

Dessert-bordet var helt magiskt och jag älskar när allt kommer i miniformat så man kan testa lite av varje! Jag har dock gått från att älska efterrätter till att tycka allt smakar för sött nuförtiden… Jag var på afternoon tea med Camilla (hennes födelsedagspresent till mig!) på Riviera i Båstad för några veckor sedan också, och jag har börjat föredra maten/förrätterna istället för efterrätterna. Men man måste ju smaka ändå!

Previous Post
Farväl Fezzen
Next Post
Date night

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0