theme-sticky-logo-alt

Adventurers

0 Comments

Igår kände vi för att hitta på något och hittade något som heter Upzone Adventureforest i Ängelholm. Det är höghöjdsbanor upp till 15 meter uppe bland träden där man tar sig från träd till träd mellan olika hinder. Man fick en snabbgenomgång hur den ganska avancerade klätterselen fungerade och sen fick vi ensamma ta oss runt bland de olika banorna. Superkul! Vi hann med fem av de sex banorna, varav de första var mellan ca 5-11 meter höga och den sista var den högsta på 15 meter.

Jag som är höjdrädd (och nej, att hoppa fallskärm är inte samma sak) så jag kände mig stolt som klarade de lägre banorna väldigt bra. Det gällde bara att fokusera på hindret och inte titta ned på marken under. Dock måste jag erkänna att jag blev sjukt darrig och kände paniken komma krypande på sista banan, men det var bara att stålsätta sig och kämpa emot för hade jag väl släppt efter för paniken däruppe hade ingen kunnat hjälpa mig ned ändå. Jack fick va mitt mentala stöd när jag var som närmast att freaka ur, och tillsammans tog vi oss igenom hela banan, som avslutades med ett ”hopp” rakt ned (man satt självklart fast i en lina som saktade in fallet).

Kan verkligen rekommendera detta för någon som vill testa något annorlunda och utmana sig själv, men ett tips är att man kanske inte ska va alltför höjdrädd och man måste vara i ganska god fysisk form.

Previous Post
Fredag
Next Post
Köpenhamn

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0