theme-sticky-logo-alt

Acroyoga

0 Comments

Efter att ha insett att det inte var tillräckligt varmt för att ligga och sola idag gjorde jag lite nytta istället. Hade lite saker som skulle fixas och behövde städa lite här hemma.

Efter en snabb fika på stan blev det en timmes yoga. Efter passet gjorde jag och Sabina lite acroyoga-konster (eller försökte iallafall). Jag klarade en helt ny pose på första försöket (tror den kallas “skorpionen”). 

Ikväll har jag sedan bara slappat, ätit middag och kollat film hos Kent (vi bor ju grannar). Vi såg Interstellar (sent, jag vet) och den var rätt bra. Lång, men bra. Nu måste jag se ett avsnitt av Orange Is The New Black för att inte ligga och tänka på universum, livets mening och andra okontrollerbara saker som såna filmer brukar få en att tänka på.

Imorgonbitti är det yoga igen kl 09:00. På eftermiddagen har jag anordnat en AW i Helsingborg! Majoriteten av mina kollegor bor i Malmö-området och därför blir det oftast AW där, men vi är även många i Helsingborg så jag och en kapten jag flög med för ett tag sedan tyckte det var dags att ha en här igen så jag tog tag i det. Det brukar gå rätt vilt till när flygvärdinnor och piloter har AW, och jag hoppas på inget mindre imorgon… 🙂

 yoga  
glass Åt hemgjord isglass tillverkad på enbart frukt idag också!

Previous Post
Supercrew
Next Post
AW

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0