theme-sticky-logo-alt

7 arbetsdagar avklarade!

0 Comments

Jag slutade vid 13:30-tiden idag, men orkade inte ens gå till gymmet. Har lite ångest över det, fast ibland måste man lyssna på kroppen, och min sa att den var trött efter sju tidiga arbetsdagar i rad!

Istället har jag bara myst hemma i soffan och tittar på film. Redan vid femtiden ville ögonen stänga sig, men jag har lyckats hålla mig vaken så jag kommer in i en normal dygnsrytm igen (alltså för att inte vakna kl 03:00 imorgonbitti). Nu har jag dock gett efter lite och lagt mig framför tv’n i sängen istället. Får se hur lång tid det tar innan jag slocknar…

Fick veta idag att min semester i januari blev godkänd så den 11:e januari åker jag till Mexico i en vecka med ett helt gäng vänner! Ska bli så kul!!!

 turkietYoga i morgonsolen i Turkiet i oktober.  

yogaNamaste! 

Previous Post
White girls trying to dance
Next Post
En flygvärdinnas hämnd

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0