theme-sticky-logo-alt

5 dagar ledigt

0 Comments

Så var arbetsperiodens sista flygning avklarad! En t/r Barcelona med en kandidat på linetraining och nu är jag på väg hem för en dusch och ombyte innan jag ska iväg på middagsfest.

Jag börjar inte jobba förrän på torsdag igen, men hela denna ledighet är fullspäckad som vanligt. Jag försökte hitta en ledig dag i juli för att åka ner till Visby med mamma och se sommarhuset på Fårö som snart är färdigrenoverat (mamma och hennes fästman skaffade det förra året), men det finns inte en enda ledig dag jag kan åka iväg! Jag klagar dock inte för det är en massa roliga saker som händer ändå.

Nu ska jag köra hem till Helsingborg och rota igenom garderoben! Eller så kör jag på brudtärneklänningen jag hade på lillasysters bröllop… ;P

 brudtärna 

Previous Post
Big news
Next Post
Summer On

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0