theme-sticky-logo-alt

23 november

0 Comments

Vi blev sena igår så jag orkade inte blogga när jag kom hem vid 02:15 inatt. Får väl försöka börja blogga dagtid igen och inte bara innan läggdags, men det är så mycket just nu med Yuki och allt så jag har tyvärr bortprioriterat bloggen lite. Och det måste va deppigt att bara läsa om såna sorgliga tråkigheter hela tiden ändå.
Idag är sista arbetsdagen för denna perioden och den avslutar jag med en airport standby (igen!). Sen har jag faktiskt lite roliga saker inplanerade de kommande lediga dagarna, och förhoppningsvis behöver jag inte avboka allt som jag fick göra förra ledigheten p.g.a. att Yuki blev så dålig.

Det spöregnade nere i Agadir, Marocko, igår när vi flög dit. Nästan så att det var bättre väder hemma. Men nu börjar det nästan bli vinterkyla. Det är tur att jag har några semesterdagar nu i december (jag är ju dålig på att ta ut alla mina semesterdagar så det blir att jag får strö ut dem precis innan det är försent). Jag ska även iväg för att fira min farmors 80-årsdag efter jul med en liten kryssning (hon gillar sånt) och skidsemester. Jag är inte mycket för skidor, har bara åkt två gånger i mitt liv och det gick sådär. Men jag hoppas lära mig bättre den här gången!
I januari går jag ju ner på 50% arbetstid och ska ta den tiden att bara njuta av att vara ledig.
Sen väntar ju semester i både slutet av mars och slutet av april/början av maj!

Nu ska jag gå upp ut sängen och äta lite frukost innan jag måste köra till Kastrup.

IMG_5063.JPG
Förra vintern stod jag såhär under boarding.

Previous Post
Inte igen!!!
Next Post
Lyckorus

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0