theme-sticky-logo-alt

23 days later…

0 Comments

I 23 dagar har jag nu varit bortrest i jobbet och hoppas få komma hem idag (i värsta fall imorgon) eftersom skolan startar på måndag. Jag har ju varit schemalagd till sex veckor, men eftersom jag bett om att gå ner till 50% (“studieledigt”) så blev det nu “bara” lite mer än tre veckor. Vilket är alldeles för länge att vara borta hemifrån (om man inte är på semester), men det har ändå känts som att det har gått så snabbt eftersom vi har flugit nästan varje dag. Och även haft några trevliga stopp med pool time!

Jag har haft gott om flygningar att testa Avionox hudprodukter för cabin crew som jag skrev om HÄR och jag får väl säga att det funkade helt ok, förutom att den svider som tusan om man råkar få det i ögonen (vilket jag lyckades med varje dag). Dessutom blev min hy, som tenderar att bli extra torr i luften ombord, lite glansigare av den här. Vilket jag trodde denna kräm skulle motverka? Men den kanske funkar bättre för någon med naturligt fetare hy.

Jag var ju beredd på att vara bortrest i sex veckor och packade därefter när jag åkte hemifrån den 31 juli (så gott du kan packa när du ska ha med minst två uppsättningar uniformer, vardagskläder för varmt respektive kallare väder, träningskläder och alla necessärer i en medium-sized väska). Övervikt redan på utvägen! Typiskt mig… Så eftersom man alltid måste shoppa lite har jag nu fått köpa en extra resväska för att få hem allt (och slippa betala övervikt igen). Den extra resväskan är nu också typ överfylld med all shopping plus att jag fick en lista med saker som Jack vill ha från England. Man får ju passa på när man har vägarna förbi och importera hem det britten vill ha!

Jag har lyckats förstöra ett par av mina favorit-kilklackar på köpet av min fullpackade resväska också! De har blivit nertryckta och ihoppressade varje dag som jag fått packa ihop och lämnat för att flyga till nästa destination och hotell. Så en kväll när vi var ute och skulle äta middag så gav de upp remmarna började lossa en efter en tills jag inte kunde gå i dem längre (tur att vi var på väg tillbaka till hotellet då).
Somliga går i trasiga skor!

resa
England
Import till Jack!
hotell
Pool time!
Previous Post
To travel is to evolve
Next Post
New chapter

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0