theme-sticky-logo-alt
Pitch Skåne

2020 season finale

0 Comments

Detta har varit det sämsta året i hela mitt liv, och för många andra också säkerligen. Det har innehållit allt från dödsfall, cancerbesked, breakups, uppsägningar, inställda resor, m.m. Men trots att så mycket har hänt går livet vidare och man försöker se ljust på framtiden. Jag har aldrig trott på att gräva ner sig och ge upp, jag jobbar alltid för att ha en positiv inställning och hoppas det kan smitta av sig på sina nära och kära. För det har varit tungt att försöka lyfta andra när man själv ligger ner.
Så för att svara på den stora frågan: ja, jag har blivit uppsagd från mitt flygvärdinnejobb. Jag börjar gråta bara jag tänker på det, att flyga är inte bara ett jobb – det är en livsstil. Och så gott som alla mina pilot- och flygvärdinnekollegor på flygbolag runtom är i samma sits. Så vi har haft vår “cabin crew support group” att gråta ut hos under året. Men även om vi inte har våra jobb kvar så är vi fortfarande flygvärdinnor, men “arbetslösa flygvärdinnor”. Så bloggen kommer fortsätta, men jag har verkligen behövt en lång paus från att blogga. Det hade liksom inte blivit några trevliga inlägg att läsa och även om det hade varit skönt att skriva av sig så vill jag inte ha en negativ inställning här.

Jag har dock fått höra och läst att ni tycker det är tråkigt att jag inte bloggat och trots att jag inte skrivit på evigheter kan jag se att flera av er kikar in här då och då. Detta värmer oerhört och får mig att vilja komma igång igen!

Jag har 100% fokus på skolan just nu och den lyckligaste händelsen under hela året var faktiskt nu i slutet av oktober tack vare ett skolarbete. Under vår kurs i Event Management hade vi fått i uppgift att skapa ett event. Detta var ett stort grupparbete i självvalda grupper och jag och mina tre fina klasskompisar vann Pitch Skåne 2020 med vårt event Zombie Challenge och kommer därmed få det bidrag vi sökt från Event In Skåne för att kunna genomföra eventet! (Läs mer HÄR.) Så håll ögonen öppna efter det förmodligen mest spännande evenemang som kommer hållas (med eller utan restriktioner) under 2021!

Pitch Skåne
Zombie Challenge
Previous Post
Midsommar
Next Post
Resfeber

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0