theme-sticky-logo-alt

2 dagar kvar!

0 Comments

Med bara två dagar kvar till tävling har jag fått tillbaka motivationen och längtan till att få komma upp på scenen! Jag har kört tömning (av kolhydrater) sedan i lördags, och idag började laddningen (mer kolhydrater och mindre vatten). Ser inte fram emot fredagens kost (typ inget vatten och massa riskakor), men det är ingenting efter all denna tid av matlådor… Snart över!

På torsdag kör jag och coachen upp till Stockholm, men innan dess har jag supermycket att fixa. Har ju jobbat och varit på kurs fram till nu så har inte hunnit med någonting inför tävlingspackningen. Ska dessutom till Nathalie och fixa håret ikväll så där försvinner tre timmar till.

Kan knappt fatta att jag är så nära nu. Efter all denna tid. Försöker stanna upp och njuta av vad jag åstadkommit även om energin är låg och man bara vill ha mat…

 bikinifitness 

Previous Post
Bad day
Next Post
Luciapokalen 2016

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0