theme-sticky-logo-alt

1:a december

0 Comments

Jag skulle ha träffat Karin igårkväll, men hennes dotter hade fått vattkoppor så vi fick ställa in. Det blev en lugn kväll med Vikings här hemma istället.
Ikväll kör vi till Karlskrona för mitt gig på Statt. Vi kommer bo på hotellet till söndag så Jack kan själv välja om han vill gå ner till nattklubben och festa eller gå upp på rummet. Det är skönt för mig för jag får så dåligt samvete om han ska tvingas stanna på klubben helt otaggad på att festa och inte ha någon att hänga med (jag brukar va så fokuserad på mitt jobb så jag är inget jätteroligt sällskap).

Idag är det bara 19 dagar till New York! Och 23/24 dagar till jul. Vi kommer typ fira både den 24:e och den 25:e eftersom vi är i USA och Jack, som är brittisk, egentligen också firar den 25:e. I år har jag dock ingen julkalender… Jag har sett att alla butiker har gått crazy i år och säljer allt från choklad-, smink- och te/kaffekalendrar till vin- och öl/whiskeykalendrar. Förra året hade jag både en lakritskalender och en hemmagjord chokladkalender, men i år sticker vi ju redan den 20:e så då missar vi de sista luckorna. Och vi tänkte spara de pengarna till vår julshopping i New York.

Jag har precis registrerat våra pass inför flygresan. Jag fick två nya pass i veckan, men måste behålla mina gamla två också då jag har flera visum i dem som fortfarande gäller. Så nu bär jag runt på fyra pass! Flygvärdinne-problem…

Previous Post
Dubbel-gig i helgen
Next Post
10 saker ni inte visste om mig

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0